Vragen

Geachte leden,

Wij zouden u de uitkomsten van de gestelde vragen betreffende afdeling 7 nog presenteren.

Op de vraag of afdeling 7 opgesplitst mag worden geeft ca. 1/3 als antwoordt ja en is 2/3 tegen.

Waar de verenigingen dan eventueel bij zouden willen aansluiten is voornamelijk de afdeling waar ze aan grenzen met enkele uitschieters naar onder liggende afdeling.

Op de vraag hoelang men nog denkt dat de afdeling zelfstandig kan blijven bestaan is er geen duidelijk beeld. Dit gaat van enkele jaren tot 10 jaren +.

De vraag over het over mogen gaan van verenigingen naar een andere afdeling geeft ongeveer 40% voor en 60% tegen.

Wij hebben op de door ons gestelde vragen enkele reacties/vragen gekregen. Zoals, dit kan toch niet zomaar besloten worden en wat voor keus hebben we.

Het is en was onze bedoeling alleen om te kijken hoe dit binnen de verenigingen leeft en of er een duidelijk beeld is van een bepaald gebied waar dit meer/minder leeft.

Mocht de wens (erg) groot geweest zijn dan zouden we het gesprek zeker met u als verenigingen nog voeren in de vergaderingen en gesprekken voeren met andere afdelingen en NPO. Het opheffen van afdeling 7 kan zeker niet zomaar gebeuren.

Voor nu is de uitslag duidelijk en zullen wij zelf geen initiatieven op dit vlak nemen. Mochten er vanuit het NPO andere plannen op tafel komen weten we ongeveer hoe onze leden er over denken waarbij wij wel constructief mee zullen denken.

Enkele mails met vragen zullen we nog beantwoorden, maar wij gaan ervan uit dat voor de meest gestelde vragen bovenstaande al voldoende duidelijkheid geeft.

Bestuur afdeling 7.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.