Compensatiepunten vogelgriep

We zouden de liefhebbers die niet mee konden doen aan diverse vluchten i.v.m. de vervoersverboden vanwege de vogelgriep compenseren met gemiddelde punten per onderdeel.

Zie hieronder wat we eerder hebben aangegeven.

 

Eerder gepubliceerd bericht:

Zoals aangegeven in de afdelingsvergadering van 4 maart zouden we nog aangeven hoe we omgaan met vogelgriep en de kampioenschappen.

Als een lid niet mee mag doen aan vluchten dan krijgt hij voor deze vluchten de gemiddelde punten van de vluchten per onderdeel waaraan hij wel kon meedoen. Dus aparte punten voor vitesse, midfond, dagfond, marathon, ochtendlossingen, jong en natour.

Dit geld niet voor de duifkampioenen. Daar worden geen gemiddelde punten voor gegeven.

Per onderdeel moet er wel minimaal aan 2 vluchten mee gedaan zijn om in aanmerking te komen voor dit gemiddelde aantal punten.

 

Om alle liefhebbers die hier recht op hebben goed in beeld te hebben verzoeken wij de verengingen met getroffen liefhebbers aan ons op de te geven en ook om welke vluchten het dan gaat.

We hebben meerder periode en gebieden gehad. U als liefhebbers en verenigingen kunnen dit dus beter aangeven dan wij.

Graag de excel lijst hiervoor gebruiken. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

Ik verzoek u om de lijst uiterlijk 23 oktober in te leveren.

Als u om wat voor reden dan ook geen compensatie punten wenst kunt u dit ook aangeven. Dan hoeft er niet aan gerekend te worden.

Voor alle liefhebbers wil ik ook nog even aangeven dat de standen zoals ze nu zijn dus nog niet definitief zijn. Hier kunnen dus door deze compensatie punten nog veranderingen in komen.

overzicht liefhebbers EXCEL

overzicht liefhebbers PDF

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.