Kampioenenhuldiging

Vanwege de onzekerheid of we eind januari onze kampioenen huldiging en feestavond kunnen houden met de coronamaatregelen en we verwachten dat er enkele weken later wel meer mogelijk is om dit te doen hebben wij besloten om de kampioenenhuldiging te verplaatsen naar zaterdag 26 februari.

Als u bij de kampioenen zit (eerste 10 per onderdeel + 3 duifkampioenen), een afdelingsvlucht gewonnen heeft of als u een geld prijs gewonnen heeft ontvangt u geen persoonlijke uitnodiging meer. Hierbij bent u dus uitgenodigd. Ook als u niet tot de kampioenen behoort bent u van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Verder willen wij u vast aangeven dat de afdelingsledenvergadering gehouden zal worden op vrijdag 4 maart. Noteer ook deze datum alvast in uw agenda.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.