Aanpassing komend weekend

Goedemiddag,

Aanpassing komend weekend

De africhtingen jonge duiven voor dit weekend worden afgelast.  Noord krijgt maandag de mogelijkheid om in te korven voor Breda. Zuid heeft de keuze om op maandag in te korven voor een africhting in Nederland of op dinsdag voor een africhting vanuit Duffel. Hierover zal het bestuur van de regio’s worden benaderd. Voor de africhtingen geldt dat de 5 regio’s apart worden gelost. Het programma met de jonge duiven blijft vooralsnog ongewijzigd.

De Midfondvlucht Pont Sint Maxence die oorspronkelijk op donderdag 4 juli zou worden ingekorfd wordt als gevolg van de afgelastingen van de jonge duiven ingekorfd op vrijdag 5 juli met de bedoeling om gewoon op de zaterdag te lossen als het weer dit natuurlijk toelaat. Het aantal duiven in de mand wordt 28.

Wij hopen u hiermee tijdig te hebben geïnformeerd.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.