Werkgroep ‘Nieuwe indeling’

Afgelopen maandag heeft het bestuur een gesprek gehad met één van de leden van de werkgroep ‘Nieuwe indeling’. Uit dit uitermate constructieve gesprek zijn een tweetal punten gekomen die we met jullie willen delen:

  1.  We hebben ervoor gekozen om de omvang van de werkgroep te vergroten. Hoewel we hier afhankelijke van het aantal aanmeldingen wellicht niet volledig invulling aan kunnen geven is het uitgangspunt dat we voor de verschillende regio’s een zoveel mogelijk gelijk aantal vertegenwoordigers in de werkgroep willen hebben en dat deze vertegenwoordiger bij voorkeur uit verschillende verenigingen dienen te komen. Dit alles om een zo goed mogelijke spreiding te bewerkstelligen. U kunt zich tot eind dit jaar voor de werkgroep aanmelden door een mail te sturen naar duiven@hbouwmeester.eu
  2. De werkgroep zal begin/medio januari bij elkaar komen om een opdrachtformulering alsmede de kaders waarbinnen zij gaan acteren te bespreken.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.