Aanpassingen wk 36

Deze week hebben we zoals iedereen kan merken te maken met plotselinge hoge temperaturen. Het hitteprotocol is door het NPO afgegeven voor het vervoer. Nadrukkelijk alleen voor het vervoer. De temperaturen zijn zeker niet heel de dag overal boven de 30 graden maar we moeten er zeker rekening mee houden. 

Hierna zijn wij in overleg gegaan met bestuur, lossingscommissie en de afdeling 8 en 9 over wat we nu kunnen en willen doen met de vluchten en de sector vlucht. Uit dit korte overleg bleek dat we niet allemaal op dezelfde lijn zaten. Hierop hebben wij besloten om de jonge duiven inkorving te verzetten naar vrijdag en de vlucht in te korten naar Morlincourt.

De nalijn wordt ingekort naar Niergnies. Het is te druk op de losplaats Niergnies. Wij wijken nu uit naar Etroeungt.

Dit betekend dat we dus beide vluchten op vrijdag inkorven. Aan iedereen dus het verzoek om aparte kleur labels te gebruiken. Alles in kleine manden.

I.v.m. de vervoerscapaciteit dienen de liefhebbers en verenigingen zich  wel te houden aan de opgegeven aantallen duiven per vlucht.

Het derby concours bij de jonge duiven is helaas komen te vervallen.

Beide vluchten tellen gewoon mee voor de verschillende kampioenschappen. 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.