Hitteprotocol van kracht Wk 33

Wij hebben zojuist het bericht ontvangen dat voor het hele weekend het hitteprotocol van kracht is.

Onderstaande drie punten zijn, naast de normale regels die gelden als het hitteprotocol van kracht is, ook voor u als afdeling van belang.

  1. Het hitteprotocol is voor het gehele weekend van kracht.
  2. De afstanden voor alle vluchten, jong en natour worden beperkt tot 1 nacht mand (overstaan is niet toegestaan).
  3. Wij zullen medewerking verlenen, indien afdelingen dit wensen, om op vrijdag de duiven te lossen.

Gelet op bovenstaande zullen wij als volgt aan gaan passen. Hierbij hebben wij ook rekening gehouden met de weersverwachting voor zaterdag zoals die er nu is.

De Jonge duiven inkorven op donderdagavond 17-08. Losplaats Niergnies. Lossing vrijdag 18-08. (Het derby concours wordt verzet naar Sourdun op 9-9.) Vlucht blijft tellen voor de kampioenschappen. 

De Natour duiven inkorven op zaterdagavond 19-08 regio Noord Bierges en Zuid ook Bierges. Gaan apart los op zondag 20-08 in Noord en Zuid. (Op zondag is de losplaats Quievrain niet beschikbaar voor afdeling 7 en een alternatief is er verder niet).

Voor de volledigheid willen wij u er nog even op wijzen dat het niet is toegestaan om duiven 2x te spelen in een weekend. De jonge duiven van donderdag mogen dus niet nogmaals worden in gekorfd op zaterdag. (u wordt compleet uit beide concoursen genomen en we zullen dit melden bij het NPO)

Verder voor beide dagen 20 duiven per box. 

Hoe het vervolg van het programma er uit gaat zien komen we nog op terug.     

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.