Vluchten wk23

Info t.b.v. vluchten week 23.

Vooralsnog gaan we gewoon inkorven voor de geplande wedvlucht vanuit Salbris. We hebben ervoor gekozen om de wedvlucht niet in te korten omdat dit, gezien de afstandseisen voor de Nationale kampioenschappen minimaal is en onze lossingscommissie de weersverwachting onder Parijs in algemene zin als onzeker beschouwt.

Indien we vandaag of morgenochtend nog een advies van het IWB ontvangen welke tot gevolg heeft dat we moeten verplaatsen naar een losplaats boven Parijs dan zullen we dit op de site melden. Afhankelijk van het feit of de wedvlucht dan nog telt voor de Nationale kampioenschappen, kan dit ertoe leiden dat we de wedvlucht afgelasten.

De wedvlucht vanuit Niergnies blijft vooralsnog gewoon ongewijzigd.

Mocht de wedvlucht vanuit Salbris niet op zaterdag of zondag worden gelost dan zullen de duiven op zondag huiswaarts keren. We blijven niet overstaan tot maandag.

Update 08-06-2023:

Wij hebben geen (lossings)advies vanuit het IWB ontvangen. Dit betekent dat we vanavond gaan inmanden voor Salbris. Gezien de voorspellingen houden we er wel ernstig rekening mee dat we uiteindelijk vanuit een ander station zullen lossen. Uiteraard proberen we dit op een afstand te doen die voldoet aan de criteria voor de de eendaagse fond. Het belang van de duiven staat echter op de eerste plaats.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.