Afdeling 7

Beste leden,

Wij zijn nog steeds op zoek naar mensen die het bestuur en/of verschillende commissies willen versterken. Momenteel bestaat het afdelingsbestuur uit slechts vier personen en dit betekent feitelijk dat we in ‘ondertal’ zijn.  Om te kunnen functioneren hebben we minimaal één nieuwe bestuurslid nodig. Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met onze secretaris.

De afgelopen weken hebben verschillende mensen zich aangemeld voor de lossingscommissie. Met een gedeelte hiervan hebben wij inmiddels een gesprek gehad, met een aantal was dit helaas nog niet mogelijk. Komende week zal er met alle mensen die zich hebben aangemeld contact worden opgenomen.  Mede als gevolg van de verschillende aanmeldingen verwachten wij dat de lossingscommissie voor komend jaar voldoende op sterkte is.

Net zoals afgelopen jaar zal Hans Tap het vervoer op zich nemen. Indien er nog mensen zijn die geinteresseerd zijn in de vervoerscommissie dan kunnen zij contact opnemen met Hans Tap.

Als laatste willen wij nog één of meerdere commissies vormen die het bestuur gaan ondersteunen bij een aantal prangende onderwerpen. Hier zullen we tijdens de vergadering uitgebreider bij stil staan maar hierbij moet u denken aan onderwerpen zoals de kampioenschappen, de kampioenenhuldiging, mogelijk nieuwe vlieggebieden. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met onze secretaris.

Bestuur afdeling 7

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.