Nogmaals convoyeurs gezocht!

24-02-2022:

Aanvulling op de eerdere oproep.

Helaas zijn er door verschillende oorzaken dit jaar minder convoyeurs.
Gelukkig is er wel aanvulling gekomen, maar om aan alle wensen te voldoen bij alle vluchten zijn dit er onvoldoende.

Hierbij dus nogmaals de oproep voor convoyeurs!

—————————

29-01-2022

Hierbij doen wij weer een oproep aan alle leden en aan de verenigingen om binnen uw vereniging en/of kennissenkring te kijken of er iemand is die convoyeur zou willen worden.

Dit kan een lid van een vereniging zijn, maar ook iemand die gestopt is met de duivensport die toch nog betrokken is of wil blijven. Ook iemand die nog helemaal niet betrokken was bij de duivensport kan natuurlijk ook, als hij/zij interesse heeft en goed met onze duiven om kan gaan is dat ook geen probleem.

Ook is het niet zo dat u gelijk het hele seizoen beschikbaar moet zijn. Dat mag natuurlijk wel, maar ook een paar weken per seizoen zou al prima zijn. De eerste keren gaat u mee met een ervaren convoyeur om zo te leren wat er van u verwacht wordt.

En u doet dit tegen een volgens ons aardige vergoeding. Zie hieronder onze vergoedingen zoals die voor het seizoen 2022 zullen gaan gelden.

Heeft u of iemand in uw omgeving interesse laat het ons dan weten. Dat kan per mail of rechtstreeks bij een van onze bestuursleden of vervoersco├Ârdinatoren.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.