Jonge duiven week 29

Het weer wil niet meewerken voor de jonge duiven. Voor aankomende zaterdag en zondag zijn de weersverwachtingen weer niet goed.

Van het IWB en onze lossingscommissie krijgen wij het advies om de jonge duiven te verzetten naar donderdag inkorven en vrijdag los.

Ondanks dat op de laatste vergadering op onze vraag of we mogen uitwijken naar een lossing op de vrijdag het merendeel tegen was, willen wij bij hoge uitzondering nu toch op vrijdag een vlucht houden. Deze vlucht zal ook gewoon tellen voor de punten voor de diverse kampioenschappen. update 18.00: Inmiddels is het omzetten naar vrijdag ook goedgekeurd vanuit de Belgisch bond.

De aanloop tot deze vlucht is al met meerdere hindernissen gegaan en als we nu deze week geen vlucht houden zullen we het programma compleet moeten gaan aanpassen. Dit is volgens ons niet in het belang van de jonge duiven en liefhebbers.

Jonge duiven J29 dus inkorven donderdag 22-07 met een geplande lossing op vrijdag 23-07

Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

Reacties zijn gesloten.