Start Jonge duiven

Doordat we geconfronteerd werden met de vogelgriep in Vleuten en de daardoor ontstane situatie rondom het inkorven van verschillende leden en verenigingen zullen wij de africhting en de trainingsvluchten tot aan het opheffen van de maatregelen anders gaan vervoeren en lossen.

Vanuit regio B1 korven er al enkele verenigingen de duiven in bij verenigingen in regio A. Dit blijft gewoon zo. De andere verenigingen uit B1 zullen ook met regio A mee vervoerd en gelost gaan worden. De juiste tijden, schema van ophalen en locatie van ophalen volgen nog.

Wij gaan ervanuit dat dit alleen voor de africhting en de eerste 2 trainingsvluchten geld. Daarna gaat B1 weer met zuid mee. Dat zal dan op J28 zijn. De is laatste trainingsvlucht voordat we officieel gaan starten voor de punten in Regio en afdeling. J29 is de eerste echte puntenvlucht voor de regio en J30 voor de afdeling.

Reacties zijn gesloten.