Diverse info

Nationale en sectorale vluchten.

Voor dit jaar is er een wijziging voor de nationale inkorfcentra.

Dit jaar hoeven er alleen nationale inkorfcentra aangevraagd te worden voor de nationale vluchten, St. Vincent, Issoudun en Bergerac.

In afdeling 7 werken we voor alle Marathonvluchten, dus zowel nationaal, sectoraal en ook Limoges, met deze onderstaande NIC’s.

Let op! Lelystad alleen voor A24 Periquex en A30 Bergerac!

Alle marathonvluchten worden in de grote manden gezamenlijk vervoerd.

25 duiven per mand op de marathonvluchten.

Op alle marathonvluchten behalve Limoges zijn mandenlijsten verplicht.

De manden dienen ruim voor de vertrektijd aangevoerd te worden bij de aan- en overlaad plekken. Minimaal een half uur voor vertrektijd!


Op de Dagfondvlucht Issoudun kan er bij onderstaande NIC’s worden ingekorfd:

Op de overige dagfondvluchten kan er in de eigen vereniging worden ingekorfd. Voor de dagfond sectorvluchten geld een minimum van 7 inkorvende leden zijn.

Ook dienen de manden ruim voor de vertrektijd aangevoerd te worden bij de aan- en overlaad plekken. Minimaal een half uur voor vertrektijd!

Mocht blijken dat aan de minimale eisen niet wordt voldaan behouden wij het recht om een Nic of inkorf mogelijkheid in te trekken.

Op de dagfondvluchten is er geen meldplicht. Er kan wel vrijwillig gemeld worden. Dit geld ook voor de sector midfond en jonge duivenvluchten.

Op de sector vluchten midfond en jonge duivenvluchten kan er in de eigen vereniging worden ingekorfd mits er minimaal 7 inkorvende leden zijn.

UPDATE 17-06-2021 NA DE INSTRUCTIE VAN HET NPO:

Alleen op de marathonvluchten en Issoudun zijn mandenlijsten verplicht. Dit in tegelstelling tot eerdere berichten.

Reacties zijn gesloten.