Aantallen duiven

Vorige week is er vanuit het NPO een mail naar alle verenigingen gegaan over de invlieg/vrachtduiven. Hierin staan de mogelijkheden zoals die er nu zijn. Dit betekent wel opletten!!

Dit bericht is hier ook nog een keer te downloaden.

LET OP!!!

Zoals ook in dit bericht staat is het later niet mogelijk om reclame te maken op het aantal duiven wat u speelt op de niveaus 2 en hoger. Zorg er dus voor dat het juiste aantal wordt ingevuld in de klok en laat dit eventueel ook controleren in uw vereniging.

In Autokon kan er ook worden aangevinkt dat men altijd deelneemt. Als men dan zelf een lager aantal ingevuld wordt dit aangehouden!

Ook de mensen die nu niet meespelen op niveau 2 en hoger, maar straks wel mee gaan doen betekent dit dat ze goed moeten opletten nu en straks. Ook hiervoor geld dat er geen reclame mogelijk is op het aantal gezette duiven!

Doordat praktisch iedereen niet meer met gummiringen werkt binnen afdeling 7 betekent dit dat er zo goed als geen reclames meer kunnen zijn, doordat alles digitaal wordt geregeld door de klok en autokon/winver. U bent dus als liefhebber zelf verantwoordelijk voor de juiste manier van invullen en insturen. De verenigingen krijgen na insturen van de (inkorf)gegevens een bevestigingsmail waarop voor iedere liefhebber staat aangegeven op welk niveau ze met welk aantal meedoen ter controle.

Reacties zijn gesloten.