Vergadering

Dit weekend ontvangen de secretarissen van de verenigingen een link om deel te nemen aan de online afdelingsvergadering van zaterdag 6 maart 2021.

Wij verzoeken deze link te delen met alleen uw kiesmannen. Via deze link kunnen de kiesmannen bij de vergadering aansluiten. Overige deelnemers zonder bijzondere uitnodiging zullen uit de vergadering verwijderd worden.

Zorg ervoor dat uw naam in Microsoft Teams goed is ingevuld. Als meerdere personen gast heten is het moeilijk communiceren.

Vergeet u zich niet aan te melden voor de vergadering bij Herman Bouwmeester? Dit kan per mail of app.

Tijdens de vergadering zullen de microfoons van de deelnemers gedempt zijn, allerlei achtergrondgeluiden en discussies onderling zijn zeer storend voor iedereen. Mocht u willen spreken verzoeken wij u het handje, die u kunt vinden in Microsoft Teams, op te steken.

De stemmingen van verschillende voorstellen zullen tijdens deze vergadering gepresenteerd worden. Uiteraard zal er ruimte gegeven worden voor discussie.

Wij beseffen ons dat een online vergadering van deze omvang niet ideaal is, maar is op dit moment de enige mogelijkheid om op deze schaal overleg te voeren.

Mocht u behoefte hebben aan nadere informatie betreffende het deelnemen aan de vergadering kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Reacties zijn gesloten.