Ledenvergadering

Zoals aangekondigd zouden wij nog melden hoe we de ledenvergadering zouden gaan houden.

De vergadering is niet mogelijk met elkaar fysiek aanwezig dus zullen we het digitaal gaan doen. Wij als dagelijks bestuur zullen dan wel bij elkaar aanwezig zijn. De overige bestuursleden zullen de vergadering ook digitaal volgen.

We zullen dit digitaal via teams gaan doen. Hoe precies zullen we dit weekend aangeven. Wij begrijpen dat niet voor iedereen dit even makkelijk is en vragen dan ook om dit in de vereniging te gaan regelen. De scholen hebben hier al ervaring mee en in iedere club moet dus wel iemand te vinden zijn die dit kan organiseren.

Doordat er dan misschien wel leden zijn die bij iemand anders de vergadering moeten gaan volgen en wij als bestuur ook na de vergadering weer naar huis moeten, kunnen we niet op vrijdagavond vergaderen i.v.m. de avondklok.

We hebben dus besloten om de afdelingsledenvergadering te verzetten naar zaterdagmorgen 6 maart aanvang 10.00.

Aankomend weekend krijgt u nog meer informatie over hoe te stemmen b.v. en nog wat meer aanvullende punten hoe om te gaan met deze digitale vergadering.

a.s. zaterdag krijgt u de verenigingsvoorstellen.

Reacties zijn gesloten.