Afdelingsledenvergadering – update 2-11

Wij hadden eerder nog goede hoop dat we met elkaar zouden kunnen vergaderen op 20 november. Helaas ziet het er nu niet naar uit dat dit gaat lukken en hebben we besloten om de meeste punten door te schuiven naar de voorjaars vergadering. Hopelijk kan die wel gehouden worden.

Gelukkig kunnen de meeste punten van de najaarsvergadering ook prima doorgeschoven worden naar het voorjaar. Er zullen enkele punten zijn die we wel aan u zullen voorleggen en dat zal dan waarschijnlijk per email gebeuren. Mocht u nog voorstellen hebben dan kunt u die insturen tot uiterlijk 20 november.

Wat wij nu wel van u willen weten zijn de punten zoals nu voorgesteld op de NPO agenda. Voor de stukken zie de site van het NPO.

Wij vragen u om per vereniging het onderstaande formulier in te vullen en op te sturen uiterlijk 20 november per mail naar de secretaris van afdeling 7 (dus niet naar het NPO!).

Tevens willen wij u al wel melden dat wij er ook vanuit gaan dat we de feestavond en huldiging van de kampioenen niet kunnen houden zoals we gewend zijn. Wij zijn nog aan het kijken om de kampioenen toch de aandacht te geven die ze verdienen. Als er meer duidelijk is zullen wij u dat melden.

Reacties zijn gesloten.