Vliegprogramma Autokon en klok -Update-

In tegenstelling tot een eerder bericht van Compuclub is er wel een aangepast programma beschikbaar voor Autokon. Ga hiervoor naar de site van Compuclub.

Let op dit nieuwe vliegprogramma mag u alleen voor u deze week gaat inkorven installeren op de computer. Voordat u dit vliegprogramma installeert dient u eerst opruimen vliegseizoen toe te passen! Hierdoor worden de gegevens van de eerste 3 vluchten gewist.

De gegevens mogen normaal niet gewist worden in het seizoen. Dit mag nu eenmalig voor V23 en de eerste 2 trainingsvluchten dus wel. Hierna mag dit dus niet meer en zullen alle gegevens vanaf V24 aanwezig moeten zijn!

Inlezen in de klok kan deze week gebeuren, maar mag ook later gedaan worden. De getekende duiven en aantallen zijn deze week waarschijnlijk al ingevoerd door de liefhebbers.

Reacties zijn gesloten.