Corona update 10-5-2020

Aankomende week willen wij de verenigingen die gereed zijn om te werken volgens de voorgeschreven protocollen gaan controleren. Dit doen we als bestuur aangevuld met enkele andere personen. Zonder onze goedkeuring mag u niet inkorven.

Voor de beschrijving wat er geregeld moet zijn zie de checklist van het NPO
(https://www.duivensportbond.nl/Checklistverenigingen.pdf). Vastgelegd moet zijn: Wie is de toezichthouder, hoe wordt de inkorving in het gebouw met 3 personen georganiseerd? (beschrijving en/of plattegrondje erbij). Voorkomen dat liefhebbers samenscholen voor het gebouw d.m.v. schema voor inkorven, naar huis als je klaar bent. Voor een instructie video zie https://youtu.be/FyxtnsFrNeA

Dit dient u als vereniging dus te hebben vastgelegd, ook moeten de hoklijsten en entverklaring ingeleverd zijn. Dit dient u dus per mail aan te leveren, voordat wij komen controleren.

Er wordt gewerkt aan een vliegprogramma. Hier houden we voorlopig aan dat we vanuit Duitsland gaan vliegen. Als duidelijk is dat de grenzen van België en Frankrijk weer open gaan voor ons zullen we het schema daar weer op aan passen.

Wij blijven jullie via de site op de hoogte houden.

Reacties zijn gesloten.