Vervolg vliegprogramma

Het laden voor komende week gaat als volgt.

MAANDAG:

Regio A:

Voor Vuren laden maandagavond vertrekt om 19.15 uit Nijkerk daarna laden Leusden vertrekt daar om 20.15. Daarna laden Soest, vertrekt daar 21.15 .

Regio B:

B1 Voor Vuren vertrekt om 21.00 uur uit Utrecht.

B2 Voor Meer/Hazeldonk vertrek om 21.15 uit Meerkerk

Regio C:

Voor Meer/Hazeldonk vertrekt om 20.15 uit Veldriel daarna laden Doorn vertrekt daar om 21.30


DINSDAG:

Bergerac inkorven in NIC’s, aanvoeren op de vertrouwde plaatsen in de grote manden. Vertrek Soest 20.30, IJsselstein 21.30, Velddriel 22.30 vertrek naar overlaadpunt waar onze duiven met afdeling 8 meegaan.


DONDERDAG:

Op donderdag Nationaal Bourges. We vertrekken stipt om 20.30 uit Leusden daarna laden Utrecht. Vertrek daar rond 21.15, daarna laden IJsselstein, vertrek daar ongeveer 22.00 uur daarna laden Velddriel. Vertrek naar verzamelplaats voor bijladen andere afdeling. LET OP! Alleen aanvoren in grote manden en overal manden op aantal maken.


VRIJDAG:

Vrijdag jonge duiven Niergnies. (LET OP! mogen alleen jonge duiven mee)

Vertrekt 19.15 uit Nijkerk en om 20.15 uit Leusden , Doorn levert ook aan in Leusden. Daarna laden Utrecht  vertrekt daar om 21.15 daarna laden Meerkerk. De jonge duiven van Velddriel regio C worden in Meerkerk aangeleverd en worden hier bijgeladen.

Vrijdag Natour regio A africhting Minderhout. Volgens normaal schema.

Regio B1 Natour vlucht Minderhout laden in de 6. Met aanvoeren jonge. Vertrek ca. 21.30

Regio B2 Natour vlucht Wolvertem. Laden in de wagen waar de jonge van regio C mee worden aangevoerd voor overladen. Laden nadat de jonge regio C en regio B2 zijn geladen. Aanvoeren natour en jong om ca. 21.45

Regio C Natour vlucht Wolvertem. Vertrek om 20.15 uit Velddriel en daarna laden in Doorn.


De vrachtprijzen voor de africhting dinsdag zijn voor alle 3 de regio’s 47 cent per duif. De vrachtprijs voor de natour zaterdag is 40 cent per duif.

De vrachtprijzen op nacalculatie voor de vluchten die pas zijn blijven overstaan worden: V29 Lessines 68 cent per duif. E29 Chateaudun 1,45 per duif.

Door het aanpassen van de eerste vlucht van de natour in regio A in een africhting zouden er hier verenigingen in de problemen kunnen komen met het inkorven van de jonge duivenvlucht met het aantal liefhebbers. Hierdoor hebben wij eenmalig besloten om de africhting ook te tellen voor het aantal inkorvende leden. Er dient dan wel een registratie te worden gemaakt van de inkorvende leden om aan te kunnen tonen dat er voldoende inkorven de leden aanwezig waren.

Reacties zijn gesloten.