Limoges

A.s. dinsdag 28 mei is het inkorven voor Limoges. Van enkele liefhebbers buiten afdeling 7 hebben wij de vraag gehad of ze mogen inkorven als training. We hebben hierop aangegeven dat dit niet mag omdat het een afdelingsvlucht is en we met de vervoerscapaciteit rekening moeten houden.

Er is echter enige onduidelijkheid wat er mag en niet mag en wat er in eerdere NPO vergaderingen is toegezegd.

Hierop hebben wij nu zondag alsnog besloten om dit wel toe te staan. Echter inkorven voor liefhebbers van buiten afdelingen 7 t/m 11 kan alleen in Soest, IJsselstein en Velddriel.

Dit zijn ook de aanvoerplaatsen voor de andere verengingen en hier kunnen we eventueel inspelen op het aantal manden en duiven.

Let op! zonder geldig inentingsbewijs zullen wij geen duiven accepteren. Ook worden de duiven niet opgenomen in een uitslag. Deze duiven dienen wel geregistreerd te worden. (uitdraai klok of inkorflijst) De vrachtprijs bedraagt 2,75 per duif en dient gelijk met inkorven te worden voldaan.

Nog even voor de zekerheid. Er mogen op Limoges geen jaarlingen mee!

Reacties zijn gesloten.