Inkorfcentra 2019

Volgende week dinsdag 28 mei is het inkorven voor de 1e marathon vlucht Limoges.

Alle marathon vluchten dienen ingekorfd te worden bij een Nationaal inkorfcentrum (NIC). Dus ook Limoges! De duiven voor de marathonvluchten worden vervoerd in grote manden.

De volgende verenigingen zijn in 2019 een NIC voor de marathonvluchten: Let op is aangepast 26-05

Mocht u in deze lijst staan en voor 2019 geen NIC meer willen zijn geef dit dan even door. Wij hebben vandaag 24-05 de officiële aanvraagformulieren ontvangen van het NPO en zullen die morgen versturen, maar daar konden we niet op wachten voor Limoges.Deze week is het inkorven voor de 1e dagfondvlucht op donderdag 23mei. Deze en de 2e dagfondvlucht mogen in uw eigen vereniging worden ingekorfd mits u over minimaal 5 deelnemers beschikt.

De overige 4 dagfondvluchten moeten in een Nationaal inkorfcentrum (NIC) worden ingekorfd. Deze zullen aan de hand van de deelname 2018 door bestuur afdeling worden ingedeeld waarbij wij natuurlijk wel rekening houden met de ligging. Deze lijst zullen wij spoedig publiceren.

Dit geld ook voor de NIC’s voor de jonge duivenvluchten.

Mochten er al verenigingen zijn die met een andere vereniging willen gaan rouleren met inkorven geef dit dan even door. Dit geld natuurlijk voor zowel de dagfond, marathon als jong.

Het aanvoeren van de duiven voor de dagfond is in Leusden/Utrecht/IJsselstein en Kerkdriel. Zie hiervoor het vervoerschema. De laatste 3 dagfondvluchten moeten ook in grote manden worden ingekorfd!

Reacties zijn gesloten.