Seizoen 2019

Download hier de verschillende vliegprogramma’s en vervoersschema.

Bij Compuclub zijn de vliegprogramma’s voor in Autokon te downloaden.

Het programma voor in Autokon van regio A bevatten een foute datum en is inmiddels aangepast door Compuclub. Download de nieuwe versie en installeer deze opnieuw.

Indien u seizoen 2019 al geladen heeft kunt u het beste, nadat er een update van het vliegprogramma is, eerst seizoensopruiming toe passen en daarna opnieuw laden van het vliegprogramma.

Hou de site in de gaten, er zullen binnenkort nog meer meldingen komen.

Zoals u vorige week in de mail van de NPO heeft kunnen lezen moeten de hoklijsten dit jaar naar de NPO doorgestuurd worden. Hiervoor is het van belang dat uw hoklijsten voor 1 april binnen zijn bij ons als afdeling. Bij voorkeur graag digitaal opsturen en dus mailen.

Wij moeten ze allemaal digitaal aanleveren bij de NPO dus hoe meer u ze digitaal aanlevert hoe minder werk het voor ons is om door te sturen.

Tevens dient u het formulier entverklaring per vereniging weer te ondertekenen en in te sturen. Alleen deze verklaring voor de hele vereniging is voldoende, dus niet alle entverklaringen van alle liefhebbers insturen. Natuurlijk wel controleren!

Download hier het formulier “speelt niet op zondag” Let op deze moet ook voor 1 april opgestuurd zijn!

Nieuw 27-03: Download hier de tarieven voor het vervoer 2019:

Reacties zijn gesloten.