Richtlijnen Grand Prix vluchten en nationale/sectorale concoursen 2024

Vanavond inkorven voor de eerste marathon vlucht. Deze kan bij onderstaande verenigingen worden ingekorfd of als u vooraf heeft aangegeven dat er voldoende inkorvende leden zijn!

Mocht u niet op deze lijst staan en wel NIC willen zijn geef dit dan even door dan zullen wij dit beoordelen.

Vanavond hoeven er geen mandenlijsten geschreven te worden. Deze zijn alleen verplicht op de 3 nationale vluchten: St. Vincent, Cahors (Bressols) en Bergerac.

Let op 

Op de drie nationale wedvluchten, (St.Vincent, Cahors(Bressols) en Bergerac) dienen alle werkzaamheden met betrekking tot het inkorven van de duiven én het afslaan van de klokken c.q. uitprinten van de constateringen bij de ECS dienen in het inkorfcentrum waar is ingekorfd plaats te vinden.  Op deze nationale vluchten en op alle overige Grand Prix vluchten (Midfond, Jonge duiven en Eendaagse fond en op de sectorale Eendaagse fond- en Marathonvluchten zijn geen invliegduiven toegestaan.

Anders gezegd op alle vluchten waar niveau 9 gebruikt wordt zijn geen invliegduiven toegestaan. Omdat het aantal duiven op alle niveaus gelijk moet zijn aan niveau 1 worden alle ingekorfde duiven automatisch meegenomen in de sectorale of Grand Prix uitslagen.

Voor de volledige richtlijnen zie site NPO.:

Richtlijnen Grand Prix vluchten en nationale/sectorale concoursen 2024 | NPO Duivensportbond

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.