Belangrijke mededelingen over het vervoer.

Komende zaterdag staat de eerste dagfondvlucht voor onze afdeling gepland.

Zoals u uit het laadschema kunt opmaken is het onduidelijk of we met twee auto’s moeten gaan of dat kan worden volstaan met één.

DAAROM is het BELANGRIJK om op tijd (dus dinsdag in de vooravond!) met een juiste opgave van het aantal verwachte duiven te komen. Over de ophaalroute volgt zo nodig nader bericht.

 

RUFFEC.

Het is geen nationale of sectorvlucht maar we vervoeren wel gezamenlijk met andere afdelingen. In de grote boxen gaan 24 duiven!

Het bestuur en de vervoerscommissie gaan er vanuit dat het inkorven CENTRAAL gebeurt. Het aanleveren in Soest is UITERLIJK 20 uur.

Op het laadschema staat dat er op dinsdagavond 4 juni grote manden kunnen worden opgehaald.

Om te voorkomen dat de manden op de verkeerde plek terecht komen en de een teveel en een ander te weinig heeft, wordt ELKE vereniging met een nat. inkorfcentrum gevraagd om door te geven aan de regionale contactpersoon hoeveel boxen men heeft en hoeveel er nodig zijn om ook Nat Sint Vincent te kunnen inkorven.   (De boxen van Ruffec krijgt u immers pas terug op 25 juni.)

Alle verenigingen die dagfond in eigen lokaal inkorven wordt gevraagd op te geven hoeveel boxen er nodig zijn bij de 1e gezamenlijke vlucht vanuit Vierzon eind juni.

We gaan er vanuit dat er dan al verenigingen zijn die niet in eigen lokaal zullen (kunnen) inkorven bij gebrek aan deelnemers.

 

Is dit niet duidelijk of hebt u vragen bel dan 06-47871947.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.