Week 17

Nadat afgelopen week op vrijdagmiddag pas bekend werd dat we niet in Asse Zellik terecht konden moesten we snel besluiten waar we toen heen gingen met regio Zuid. Deze week weten we dit dus nu gelukkig wel eerder. Voor Noord zullen we nu dus moeten aanpassen.

De vlucht V17 voor regio Noord wordt aangepast in Lessines.

Bij het aanvoeren van de duiven van de africhting week 15 liepen er verschillende zaken niet goed, waardoor er b.v. op meerdere plekken lang gewacht moest worden. Gelukkig ging bijna alles afgelopen week wel goed. Belangrijk blijft dat u als vereniging wekelijks minimaal 2 dagen voor het inkorven uw aantal duiven/manden doorgeeft zodat het vervoer maar ook het laden hierop kan inspelen. Als we straks iets verder in het seizoen zijn en u gaat ergens anders inkorven meld dit dan ook bij de vereniging waar u gaat inkorven. Dan kunnen ze hier rekening mee houden en kunnen ze ook het juiste aantal duiven weer doorgeven aan de vervoerscoordinator van de regio. Als u niets opgeeft kan het zijn dat u wordt doorgestuurd naar een andere vereniging!

Het bestelde karton is vorige week met de containers meegekomen. De bestelde labels zullen aankomende week naar de regio’s gaan. Die komen dan deze of volgende week via de aanvoerplaatsen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.