Vogelgriep Bunschoten

Bunschoten_10km

Helaas weer een geval van vogelgriep. Nu in Bunschoten. Zie de bijgevoegde kaart van de 10 km zonde.

Dit betekend weer een heel groot gebied binnen afdeling 7 die niet mag deelnemen aan de vluchten en africhtingen.

Voor al de liefhebbers binnen dit gebied betekend dit:

  • Er mogen geen vogels (dus ook geen duiven ) vervoerd worden binnen de drie en tien -kilometer zone De liefhebbers die wonen binnen deze gebieden kunnen niet inkorven voor wedvluchten of africhtingen en tentoonstellingen. 
  • Gelegenheden waarbij vogels worden samengebracht zijn verboden binnen de drie en tien kilometer zone. lokalen binnen dit gebied kunnen dus niet gebruikt worden voor inkorvingen en tentoonstellingen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.