Vogelgriep update 25-5

Wij hopen, maar dit is nog allerminst zeker, dat op 2 juni de vervoersbeperkingen worden opgeheven. Om de duiven een “aanloop” te geven hebben wij i.o. met afdeling 8 besloten dat er voor de gedupeerde liefhebbers, mits het weer is toegestaan, op zaterdag 4/6 een opleervlucht wordt georganiseerd van uit Reusel (inkorven vrijdag 3 juni) en op woensdag 8 juni van uit Bierges. Inkorven op dinsdag 7 juni. Wij hopen dat de duiven hiermee een goede start kunnen maken voor de rest van het seizoen. De duiven worden samen met de duiven van de gedupeerde liefhebbers van afdeling 8 gezamenlijk gelost.

Voor het opheffen van het vervoersverbod zijn wij afhankelijk van het besluit van de minister. We zullen dus af moeten wachten.

Wij willen ook nog even wijzen op de eerdere brief van de minister aan de 2e kamer.

Zoals je daarin kan lezen zal er zeker niet voor 2-6 worden over gegaan tot opheffen van de vervoersverboden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.