Notulen vergadering 4 maart

Zoals afgesproken in de vergadering van 4 maart zouden we de notulen eerder beschikbaar stellen dan pas bij de volgende vergadering om alle leden zo te kunnen laten lezen wat er besproken is.

Reactie openstaande punten vergadering:

Vogelgriep

Zoals aangegeven in de afdelingsvergadering van 4 maart zouden we nog aangeven hoe we omgaan met vogelgriep en de kampioenschappen.

Als een lid niet mee mag doen aan vluchten dan krijgt hij voor deze vluchten de gemiddelde punten van de vluchten per onderdeel waaraan hij wel kon meedoen. Dus aparte punten voor vitesse, midfond, dagfond, marathon, ochtendlossingen, jong en vitesse.

Dit geld niet voor de duifkampioenen. Daar worden geen gemiddelde punten voor gegeven.

Per onderdeel moet er wel minimaal aan 2 vluchten mee gedaan zijn om in aanmerking te komen voor dit gemiddelde aantal punten.

Splijtleden regio Z1/Z2 en Z3

Wij zouden ook nog kijken naar de splijtleden in zuid nu er apart gelost wordt op de eerste vluchten bij de vitesse, jong en natour vluchten.
Voor de afdelingskampioenschappen geeft dit geen problemen. Daar tellen alleen de als afdeling geloste vluchten. Probleem is er alleen voor de regiokampioenschappen.

In heel zuid betreft dit nu nog 1 combinatie. Helaas hebben wij geen andere oplossing kunnen verzinnen dan op de vergadering al aangegeven.

De opties zijn:

-Inkorven in de eigen vereniging en dan dus niet meedoen in de regio,

-Inkorven bij een vereniging in de regio waar lid is ingedeeld, maar dan vliegt lid dus niet mee in de vereniging.

-Optie 3 is overgaan naar een vereniging in de regio waar lid hoort.

Alle 3 de opties zijn niet ideaal vlak voor het seizoen, maar wij hebben helaas geen andere keuzes.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.