Start seizoen 2022

Voor we kunnen starten met het seizoen 2022 hebben we nog enkele gebruikelijke zaken die geregeld moeten worden.

Als het goed is hebben uw leden de hoklijsten ingeleverd. Inmiddels zijn er ook al verschillende bij ons binnen. Hierbij verzoek ik de verenigingen die dit nog niet hebben gedaan om deze per email (of per post) te sturen. Bij voorkeur via de email!

Ook willen wij weer de entverklaring van de vereniging ontvangen. Dus niet de entlijsten van de leden, maar alleen onderstaand formulier ondertekend.

Tevens dient u de leden die niet op zondag spelen aan ons door te geven.

Zowel de hoklijsten, entverklaring en lijst “speelt niet op zondag” dienen uiterlijk 14-4 binnen te zijn.

Laadschema

Voor de start is ook het laadschema van belang. Het schema voor de eerste weken kunt u hier downloaden. Hier komt nog wel extra info bij. Dit volgt z.s.m.

Let op. U dient een half uur voor deze vertrektijden aanwezig te zijn op de laadplaatsen!

Winver/Autokon/Hoklijsten/Entlijsten

Vanaf dit jaar wordt er gestart met hok- en entlijsten insturen via winver naar Compuclub en de NPO Cloud. Zie ook de laatste op de hoogte.

Niet alles hoeft gelukkig dubbel te gebeuren en onderstaand filmpje van Compuclub probeert e.e.a. iets duidelijker te maken. In dit filmpje wordt uitgelegd hoe de duiven uit Autokon naar Winver kunnen worden gekopieerd en voorzien van de datum van enten. Natuurlijk dient u de hok- en entlijsten wel te controleren.

Helaas lukt het filmpje niet, maar daar hopen we snel wat aan te doen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.