Dagelijks archief: 26 mei 2021

Covid

Het protocol is aangepast aan de regels voor de buitensporten die vanaf 19 mei 2021 gelden.

Nieuw is dat volwassenen vanaf 27 jaar mogen buiten sporten. Dit mag met maximaal 30 personen. Zij houden altijd 1,5 meter afstand.

Voor de duivensport betekent dit dat er tijdens het inkorven en lichten van de klokken zich 30 personen buiten het lokaal mogen bevinden. Ook mag het laden van de wagen met meer dan 4 personen gebeuren. Het protocol schrijft een tweede toezichthouder voor die toezicht houdt op de naleving van het maximum aantal personen buiten het lokaal en de onderlinge afstand van 1,5 meter.

Tevens is de FAQ voor Toezicht aangepast deze vindt u ook bijgesloten.

Ladies League

Misschien is het jullie al opgevallen dat er ook wekelijks uitslagen bij Compuclub staan van de ladies league.

Het is nu zaak dat u de namen van de dame laat koppelen aan uw ladies league ringen.

Dit kan eenvoudig in uw vereniging. In winver onder de ledenadministratie kunt u per lid opgeven wat de naam moet zijn. Dit is te vinden boven aantekening in het vakje LL_naam

De duiven vliegen dan gewoon onder uw eigen naam mee op de gewone standaard uitslag en onder de ladies league met de naam van de dame.

Wij verzoeken u om dit op korte termijn te doen. Nu zijn de meeste namen nog niet de juiste namelijk.

Africhtingen

Op mijn eerder bericht van 18 mei is nog maar door 1 vereniging gereageerd met aanvragen voor vergunningen. En door regio B zijn de africhtingen opgegeven.

Let op dat je minimaal 3 weken voor de africhting vergunning aanvraagt.

Zonder vergunning mag er niet afgericht worden. Een vergunning aanvragen kost niets. Alleen moet er een reportage gemaakt worden van enkele gegevens. zie ook op de hoogte van 30 april.

Deze vergunningsaanvragen moeten via de afdeling lopen.