Dagelijks archief: 14 mei 2021

M19 afgelast

Op basis van het advies van het IWB (zie hieronder) en de kans dat het IWB zaterdag code rood afgeeft hebben wij na overleg met onze lossingscommissie besloten om de vlucht van aankomend weekend af te gelasten.


Bericht van het NPO:

Update IWB weekend 15 en 16 mei.

IWB vaardigt een dringend advies uit voor dit weekend.

Met het oog op de weersverwachtingen voor dit weekend, vaardigt het IWB
een dringend advies uit om alle vluchten voor dit weekend af te lassen.

Naar aanleiding van dit advies van het IWB heeft bestuur NPO besloten dit
weekend niet mee te laten tellen voor de nationale kampioenschappen 2021.

Bestuur NPO

14-05-2021

Bericht Noordelijke Unie

Sportvrienden,

In het nieuwsbericht van 4 mei kon u lezen welke duiven voortaan deelnemen in het NU-concours, gezien het genomen besluit in de NPO-ledenraad.
Helaas moeten wij u berichten dat de wijze zoals wij die voor ogen hadden om weer alle concoursduiven eenvoudigweg deel te laten nemen aan het NU-concours, niet wordt geaccepteerd door het NPO-bestuur.

Het is daarom van belang dat u in uw klok ALTIJD het aantal duiven opgeeft bij niveau 10 (Noordelijke Unie) als u mee wilt spelen in het NU-concours.
Een risico is dat dit een keer door u wordt vergeten.
Daarom raden wij u ten zeerste aan om in uw vereniging in het Autokon-programma eenmalig te laten inbrengen bij uw als lid, dat de deelname bij alle betreffende niveaus waarop u normaal speelt, wordt aangevinkt.
Door zo te handelen verwachten wij dat alle leden van afdeling 7 t/m 11 blijven deelnemen aan de prachtige NU-vluchten met mooie uitslagen met gekleurde omslagen en reportages van de zone-winnaars en attractievluchten met mooie prijzen.
Allen een sportief en gezond vliegseizoen gewenst.

Met hartelijke sportgroeten,

Gerard Kok, voorzitter NU
Marco van Doorn, secretaris NU