Dagelijks archief: 29 maart 2021

Inkorfprotocol + extra wagen

update 30-03-2021 20.00 + 21.00

In ons vorige bericht hebben wij aangegeven dat afgelopen weekend alle verengingen een plattegrond van het inkorflokaal en de 3 of 5 functionarissen dienen aan te leveren.

Inmiddels zijn van alle verenigingen de gegevens binnen en hebben alle verenigingen toestemming om in te korven, mits de hoklijsten en de inentingsverklaring binnen zijn.

Uw inentingsverklaring en hoklijsten voor 1 april in sturen. Ook zonder deze gegevens kunnen wij de duiven niet accepteren.


Verder hebben wij een aantal berichten ontvangen van verenigingen die aangeven dat hun leden met moeite voor de avondklok van 22:00 uur thuis zullen zijn.

Als bestuur willen wij niet dat de leden dit risico lopen en
hebben besloten een extra container te laten rijden.

In afwijking van de planning zal de container in Meerkerk om 21:00 uur vertrekken, deze zal om 20:30 gereed staan om te laden.

De container uit Kerkdriel heeft hierdoor iets meer tijd gekregen voor het laden en zal nu later vertrekken en wel om 21:00 uur.


A.s. vrijdag 2 april is het inkorven voor een africhting. Op deze africhting is het niet verplicht om de duiven over de antenne te halen. De duiven mogen dus zo de mand in. Wel geven we u het advies om het wel te doen en deze week alles te testen. Er is volgende week geen tijd om te wachten op liefhebbers of verenigingen waar iets niet werkt!