Dagelijks archief: 7 maart 2021

Uitkomsten vergadering 6 maart

De afdelingsledenvergadering van 6 maart is zoals jullie weten digitaal gehouden. Hierbij de belangrijkste uitkomsten van gisteren.

Het vliegprogramma is aangenomen met enkele aanpassingen volgens de voorstellen van de verenigingen: Week 27 Nanteuil wordt Sens / Week 32 Roye wordt Pont st. Max / Week 35 Roye wordt Niergnies inkorven op vrijdag. (de minimale afstanden voor de Midfond en Dagfond zijn ook verwerkt in het nieuwe vliegprogramma, zie verderop)

De kampioenschappen zijn vast gesteld volgens het voorstel met alleen de wijziging dat bij de dagfond de 6e vlucht alleen gaat tellen als er een eerder vlucht is vervallen. Er tellen dus maximaal 5 dagfondvluchten.

De pilot voor de kampioenschappen volgens voorstel NPO eerlijk spel zullen worden gemaakt. Inmiddels hebben we de bevestiging dat dit geen extra kosten geeft. Deze worden door het NPO vergoed. (dus indirect alsnog door de leden)

De kiesmannen voor de NPO vergaderingen worden Harold Arisse en Aaldert van Amerongen. Reserve Ronald Veenendaal.

De jonge duiven niet meer lossen na 15.00 is aangenomen.

De vrachtprijs van de jonge duiven wordt niet verhoogt t.o.v. 2020.

Verder zijn voor 2022 aangenomen een verre dagfond vlucht (als 6e vlucht) en zoeken naar een marathon ochtendlossing van 750-850 km i.p.v. een andere marathonvlucht.

Voor de uitslagen van de ingezonden stemmingen zie: