Dagelijks archief: 11 juni 2020

Papieren afrekeningen/uitslagen

Vanaf dit jaar worden er geen papieren uitslagen meer verstrekt door Compuclub. Dit geld ook voor de papieren afrekeningen. De uitslagen zijn via internet als PDF te downloaden!

Er komen deze week dus geen papieren uitslagen en afrekeningen. Deze zijn allen te downloaden van de site van Compuclub.

INDIEN EINDE VAN HET SEIZOEN PAPIEREN PRESTATIE’S ZIJN GEWENST VOOR 2020 ZIJN DE KOSTEN 0,5 CT/DUIF/VLUCHT, DEZE WORDT OP HET REKENGELD DOORBEREKEND.

ZIJN ER VOOR 2020 PAPIEREN PRESTATIE GEWENST????? DAN OPGEVEN PER VERENIGING!

VOOR DE BEREKENING VAN DE VERENIGING KAMPIOENSCHAPPEN
WORDT PER VERENIGING 40 EURO IN REKENING
GEBRACHT.

HET IS VOOR DE VERENIGINGEN OOK MOGELIJK OM DEZE ZELF TE
MAKEN IN HET WINVER PROGRAMMA.

DE REKENING WORDT AAN DE AFDELING GEFACTUREERD, ZIJ KUNNEN DEZE DOOR FACTUREREN AAN DE VERENIGINGEN.

Als uw vereniging dus papieren prestatie overzichten wenst aan het eind van het seizoen en/of kampioenschappen wil laten uitrekenen door Compuclub dient u dit uiterlijk zaterdag 13-06 aan de afdelingssecretaris te melden.

Vliegprogramma Autokon en klok -Update-

In tegenstelling tot een eerder bericht van Compuclub is er wel een aangepast programma beschikbaar voor Autokon. Ga hiervoor naar de site van Compuclub.

Let op dit nieuwe vliegprogramma mag u alleen voor u deze week gaat inkorven installeren op de computer. Voordat u dit vliegprogramma installeert dient u eerst opruimen vliegseizoen toe te passen! Hierdoor worden de gegevens van de eerste 3 vluchten gewist.

De gegevens mogen normaal niet gewist worden in het seizoen. Dit mag nu eenmalig voor V23 en de eerste 2 trainingsvluchten dus wel. Hierna mag dit dus niet meer en zullen alle gegevens vanaf V24 aanwezig moeten zijn!

Inlezen in de klok kan deze week gebeuren, maar mag ook later gedaan worden. De getekende duiven en aantallen zijn deze week waarschijnlijk al ingevoerd door de liefhebbers.

Kampioenschappen

Zoals aangegeven bij het vliegprogramma hebben we voor de afdeling geen apart Vitesse kampioenschap. De Vitessevluchten tellen wel mee voor de generaal snelheid en generaal totaal kampioenschappen.

Verder zijn alle kampioenschappen en punten telling e.d. gelijk aan vorig jaar. (ook weer met kampioenschapsduiven)

Zie onder 2020 – kampioenschappen.

Zoals het er nu uitziet tellen de 4 ZLU vluchten voor marathon ochtendlossingen. (dit kan nog wijzigen als het ZLU-programma definitief is)

Lossingen in België

Bericht ontvangen van het NPO:

Zoals al in de lijn der verwachtingen lag, na de publicatie van de KBDB voorzitter in sportblad de Duif, is zojuist vanuit België de bevestiging gekomen dat er vanaf 13 juni weer  Nederlandse lossingen in België kunnen plaatsvinden.

Evenals in voorgaande jaren zijn de dagen waarop dit kan vastgesteld. Dit kan op de zaterdag, zondag, woensdag en op Belgische feestdagen.