Vervoer

2018

Download hier het laatste laadschema. Mocht er in het seizoen wat worden aangepast zal dit aan de regio’s en verenigingen worden medegedeeld en is hier het eventuele aangepaste schema te downloaden.

Laadschema volgt

Wij vragen  u om met onderstaande punten rekening te houden en uitvoering hieraan te geven.

Neem duidelijk notie van ons vervoersprotocol.

 • Verenigingen dienen de duiven aan te voeren  op de aangewezen laadplaats zoals in het vervoerplan vermeld staat.
 • Tijdig aanwezig zijn, aangegeven tijd is vertrektijd van de container.
 • Probeer  restmanden zo veel mogelijk te vermijden, mochten er toch restmanden zijn maak dan gebruik van de oranje labels. Aan beide zijden aanbrengen, dus aan de voor en achterkant!
  Restmanden moeten op de aanvoerplaats apart aangeboden worden. Wanneer dit niet mogelijk is altijd enkel op de onderste rij laden.
  Op het eindpunt worden deze eruit gehaald en op tal gebracht.
 • Mocht u door uitzonderlijke omstandigheden niet op tijd op de laadplaats kunnen zijn neem dan direct contact op met de contactpersoon van de laadplaats of vervoerscoördinator.
 • Besteed zorg aan de vrachtbrieven deze dienen ook te worden ingevoerd in Winver! De digitale vrachtbrief is verplicht.
 • Verder is bij het opstellen van het vervoerschema zo veel mogelijk rekening gehouden per regio te laden. Maar daar waar het aantal manden daalt op de verdere midfond, eendaagse en overnacht, hebben wij , mede door tijd gebrek een aantal vaste ophaalpunten, wij adviseren clubs in deze samen te gaan werken, en om beurten  de duiven aan te leveren van elkaar, zo bespaar je tijd en kosten.
 • Geef meteen bij aankomst op de aanleverplaats de vrachtbrief aan de assistent vervoer van de vervoerscoördinator afdeling, zodat hij tijdig, en duidelijk het aantal duiven/manden door kan geven, dit scheelt heel veel werk op het eindstation.
 • Bij kapotte manden, worden deze gerepareerd in Kerkdriel voor alle regio’s.
 • Verder is dit vervoerschema opgesteld met een positief gevoel, dat houd in dat er voldoende containers gepland zijn, mocht blijken dat er toch een terugloop is van aangeleverde duiven, zullen wij met aanpassingen komen. Wij streven er naar deze aanpassingen , altijd op maandag op de afd site te hebben gemeld.

 

Met vriendelijke groet,

De vervoerscommissie

Afdeling 7