Mededelingen wk 29

A.s. donderdag is het inkorven voor de dagfondvlucht Bourges. Er is wat misverstand ontstaan doordat deze vlucht door het NPO niet is aangewezen als sectorvlucht. Het is wel een NU concours en zal wel als sector gelost worden. Wij hebben hierdoor besloten dat u deze dagfondvlucht in uw vereniging kan inkorven ook als u geen NIC bent. Let op het minimaal aantal deelnemende liefhebbers dient wel 7 te zijn.

Zoals u op het vervoersschema kunt zien hebben we voor de laatste 3 dagfondvluchten nog maar 3 aanvoerpunten. Hier worden de restmanden aangevuld. Dit betekend wel dat u hier uiterlijk 30 minuten voordat de auto vertrekt aanwezig dient te zijn en uw restmanden dient aan te bieden.

De volgende 2 dagfondvluchten is het wel alleen inkorven bij de NIC’s.

Mandenlijsten zijn alleen verplicht op de dagfondvlucht Issoudun en de overnachtvluchten.


Aankomende vrijdag inkorven voor de oefenvluchten voor de jonge duiven. Er mogen ook oude duiven op deze oefenvlucht mee.

Op de oefenvluchten moeten allemaal duiven via de inkorfantenne en dienen de bestanden D- bestanden ingestuurd te worden. Van de oude duiven komt geen uitslag van de jongen duiven wel. Van de jonge duiven dienen dan ook de W-bestanden ingestuurd te worden.

De jonge duiven deze week insturen onder vluchtcode J29 en de oude duiven die meegaan ter africhting onder code X29.

Voor Noord is de oefenvlucht aangepast in Roosendaal. In Minderhout kunnen we niet lossen met de duiven.


Dit seizoen is het verplicht en blijft het verplicht om 2 dagen voor het inkorven van iedere vlucht of africhting per vereniging uw aantal verwachte duiven en manden door te geven aan uw regio vervoersoördinator. Dit om op de inkorfavonden niet voor grote verrassingen te komen staan en we zo dus op een verantwoorde wijzen de duiven te kunnen vervoeren. Zeker ook gezien de blijvende corona maatregelen. Dus overnachtvluchten uw aantallen op zondagavond, op dinsdag de aantallen voor donderdag en uiterlijk woensdag de aantallen voor de vrijdag inkorving. Voor alle dagen geld aantallen opgeven voor 18.00, zodat het schema hier nog op kan worden aangepast.


De marathon vluchten, de laatste 2 dagfondvluchten en de jonge duivenvlucht Sens worden in grote manden vervoerd om gezamenlijk met de andere afdelingen te kunnen vervoeren.

Let op dat u voldoende grote manden heeft als u op deze vluchten een NIC bent waar inkorft kan worden.


Indien u bij een NIC gaat inkorven en dit is niet in uw eigen vereniging dient u ook daar uw aantal verwachte duiven aan te melden 2 dagen van te voren, zodat deze vereniging hier ook rekening mee kan houden en u eventueel kan opnemen in een schema of andere manier van inkoven.

Reacties zijn gesloten.

Laatste nieuws

Kalender

augustus 2020
M D W D V Z Z
« jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31