Week 29

Deze week inkorven voor de jonge duiven op vrijdag en donderdag voor de midfondvlucht Melun en de dagfondvlucht Chateauroux.

Chateauroux moet ingekorfd worden in een Nationaal inkorfcentrum. Er moeten minimaal 7 deelnemende leden zijn.
We korven op deze zelfde avond ook de duiven van Melun in. Het aantal van minimaal 7 verschillende inkorvende leden geld voor beide vluchten opgeteld bij een NIC.
Let op dat dit ook geld bij het klokken afslaan! (als u alleen Melun inkorft moeten er minimaal 5 deelnemers zijn)

Omdat we de manden gelijk aanvoeren dienen de manden van 2 verschillende kleuren labels te zijn voorzien.

De manden van Melun voorzien van de blauwe afdelingslabels en de manden van Chateauroux van de nationale labels (of anders geen blauwe). dit i.v.m.het laden en overladen!

Aantal duiven per mand 25 stuks.

 

Kampioenschap duiven
Voor de kampioenschappen kunt u een afwijkend aantal duiven opgeven. Echter regelmatig komt het voor dat iemand vergeet het aantal duiven op niveau 2 en 4 aan te geven.
Hierdoor is het aantal 0.
Om dit te voorkomen graag niveau 2 en 4 goed invullen in de klok, maar dit kan eventueel ook in Autokon in de vereniging. Let hier a.u.b. goed op. Dit geeft veel verwarring en onnodig werk.

 

C-vluchten
Afgelopen weekend werden de uitslagen voor de jonge duiven niet automatische gesplitst en berekend, maar dat zou dit weekend wel moeten werken.
Dus wel alleen in blijven sturen op de C code.

 

Reclame
Als u reclame maakt op wat voor iets dan ook zal dit in bijna alle gevallen de week erop verwerkt worden in de uitslagen en standen.
Een bevestiging dat dit verwerkt is krijgen wij niet. Dit zult u dus in de uitslagen en standen zelf moeten controleren.
Reclame kunnen nooit gelijk verwerkt worden (ook als deze op zaterdag al wordt ingediend b.v.) . Dit gebeurd dus praktisch altijd achteraf.

 

Issoudun + Cahors 02/03-08
Er blijkt wat onduidelijkheid te zijn over de vluchten Issoudun en Cahors.
Beide vluchten zijn geen reserve vluchten. Cahors is op de NPO vergadering een officiële nationale sector vlucht geworden.
Beide vluchten tellen dus voor alle kampioenschappen in afdeling 7 mee.
Issoudun wordt gezamenlijk vervoerd en gelost met sector 3. Het is geen sectorvlucht en er mag dus in uw eigen vereniging worden ingekorfd als u 5 deelnemers heeft.
Cahors is een sectorvlucht en moet ingekorfd worden in een nationaal inkorfcentrum.

 

Reacties zijn gesloten.