Mededelingen wk 20

Het geschatte aantal duiven wat er op Perigueux van 1 juni zal worden ingekorfd komt op ca. 1300/1400 duiven volgens de opgave van de verenigingen. Dit hangt natuurlijk sterk af van de weersverwachtingen, maar hierdoor zullen we wel zelf vervoeren en blijft het Perigueux.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk worden al de marathonvluchten vervoerd in de grote manden. Indien uw vereniging op 1 of meerdere vluchten inkorft zult u dus grote manden nodig hebben. Indien u deze nog niet heeft geef het dan z.s.m. door zodat dit geregeld kan worden.

————-

Dit jaar organiseert Brabant 2000 africhtingen waar ook in onze afdeling op kan worden ingekorfd. Deze worden zo goed als compleet door B2000 geregeld.

Ook de lossingen worden door B2000 bepaald. Onze Lossingscommissie heeft daar weinig tot niets over te zeggen. Voor info betreffende de lossingen e.d. verwijzen wij u dus naar hun site.

 

Reacties zijn gesloten.