Week 17

Vanwege het verwachte weer heeft de LC het advies gegeven om de vlucht in te korten naar Lessines.
Dan is er een grotere kans op een vlucht morgen.  Ook zijn we dan wat flexibelere met wat we kunnen i.v.m. terug rijden naar een andere losplaats of naar huis. Als we naar Niergnies gaan mogen we voor 12 uur zaterdag niet meer rijden i.v.m. de rijtijdenwet. (vanwege het verwachte weer zondag blijven we ook niet overstaan)
Volgende week wordt Peronne dan aangepast in Niergnies.

Afgelopen weken is er wat onduidelijkheid geweest over het manden ophalen in regio A. Alle verenigingen moeten de manden ophalen. Alleen Almere en Lelystad hoven dit niet. De overige dus wel. Bij uitzondering kan hier een enkele keer van worden afgeweken, maar dat is dus alleen een uitzondering!
Ook kunt u dit natuurlijk zelf onderling ook regelen als het een keer niet uitkomt.

 

De africhting van zondag 29 april van B2000 is afgelast.

Volgende week 6 mei wordt de africhting Quievrain.

 

De deelnemers aan de jaarlingen  competitie zijn toegevoegd. Controleer s.v.p. even of alles klopt. 

Reacties zijn gesloten.