Gezocht kandidaten lossing- en vervoerscommissie

Beste leden van afdeling 7,

Zoals jullie weten heeft de lossingscommissie na het seizoen besloten om te stoppen. Dit betekent dus dat wij opzoek zijn naar kandidaten voor de lossingscommissie.

Ook hebben wij aangegeven dat wij na het seizoen zouden kijken waar we verbetering zouden kunnen aanbrengen, zo ook in lossingen en vervoer.

Wij als bestuur zijn van mening dat de vervoerscommissie net als de lossingscommissie ook uit meerdere personen moet bestaan om eventuele problemen die er spelen op te kunnen vangen en om kort bij de mensen te staan in alle regio’s.

Voor de lossingscommissie en vervoerscommissie zijn wij dus op zoek naar meerdere personen. De wens is om zowel de lossingscommissie als de vervoerscommissie uit minimaal 2 personen te laten bestaan en liever uit 3 personen waarbij de voorkeur is 1 per regio. Deze beide commissies zullen dan samen met een bestuurslid als één commissie functioneren met ieder zijn eigen taken natuurlijk en indien nodig met de overige bestuursleden overleggen.

Voor de lossingscommissie is kennis van weer en weersverwachtingen (maken) een pré, maar niet noodzakelijk.
Wel moet er met de computer met de verschillende programma’s kunnen worden omgegaan. Door de NPO worden er infodagen gehouden. Ook worden er via het IWB (lossings)adviezen gegeven.
Indien gewenst kunnen we extern advies aanvragen om ons te steunen met deze zeker niet makkelijke taak.

Voor de vervoerscommissie zoeken wij mensen met enige kennis van zaken betreffende vervoer en bij voorkeur vervoer van dieren.
Hier zal b.v. vaak gekeken moeten worden naar wat kan er wel en wat kan er niet met de rijtijdenwet of waar kunnen we naar uitwijken of hoe pakken we andere voorkomende problemen vervoer technisch aan op een voor de duiven verantwoorde wijzen.

Beide functies zijn onbetaald, maar u ontvangt wel een vergoeding.

Heeft u interesse in een van deze functies meldt dit dan via email bij de afdelingssecretaris, adres  duiven@hbouwmeester.eu

Reacties zijn gesloten.