Stukken

Nu het vliegseizoen er weer op zit zullen we weer gaan terugkijken en vooruitkijken.

De afdelingsledenvergadering is 27 oktober 2017 in Asperen. De stukken voor deze vergadering zullen zo rond 6 oktober verstuurd worden. Indien u iets wil indienen dient dat binnen te zijn uiterlijk 3 oktober, zodat wij dit in onze bestuursvergadering kunnen meenemen en nog opnemen in de vergaderstukken.

 

Tevens willen wij u er op wijzen dat er nog enkele reclame lopen op de uitslagen en standen. Deze zijn dus nog niet definitief.

Bij overstaan worden de extra kosten in rekening gebracht. Deze zijn voor N36 20 cent per duif. Hierdoor komt de vrachtprijs op 82 cent per duif. De betaalstaten zoals deze nu bij Compuclub te downloaden zijn hebben nog het oude tarief. Deze dus niet gebruiken! Deze worden nog aangepast.

Reacties zijn gesloten.