WK 36

Bij veel regenval kunnen de wagens de losplaats Morlincourt slecht op en af komen. Om dit weekend niet tegen problemen aan te lopen hebben we besloten om de losplaats aan te passen in Roye. Hebben we eerder dit jaar ook al gevlogen zie daar de afstand.

 

Verder zijn er nog wat problemen met de kampioenspuntenuitslag enkele liefhebbers/verenigingen ontbreken onterecht. De eindstanden zijn dus nog niet definitief!

Afgelopen weekend zijn er problemen geweest met het inlezen van Benzing en Bricon klokken. Deze zitten boven hun maximaal aantal vluchten in de klok, hierdoor kan het gebeuren dat het aantal duiven op de verschillende niveaus niet goed wordt overgenomen. Controleer na het inlezen dit dan ook goed voordat de gegevens worden doorgestuurd naar Compuclub!!

Reacties zijn gesloten.