Uitslagen

Geachte dames en heren,

De uitslagen voor onze afdelings kampioenschappen met de kampioensduiven krijgt iedere vereniging via Compuclub beschikbaar gesteld als PDF.
Bevoegde verenigingsfunctionarissen kunnen deze uitslagen met de kampioensduiven downloaden via het onderdeel op de Compuclub site waar men de afrekeningen ophaalt.
De papieren uitslagen zoals deze iedere week gemaakt worden zijn de totale uitslagen met alle duiven.
Wij verzoeken de functionarissen de uitslagen via email en indien gewenst middels print te verspreiden. Het lijkt ons gerechtvaardigd dat een vereniging voor het printen van de uitslagen de kosten hiervan in rekening brengt aan de betreffende ontvangers.

De fouten met splijtleden zijn inmiddels opgelost.

Nog even ter verduidelijking. De papieren uitslagen en de uitslagen zoals door iedereen in te zien op het open gedeelte van Compuclub zijn de uitslagen met alle duiven. Echter de kampioenschappen die hier opstaan zijn de kampioenschappen behaald door de kampioensduiven. Er is dus maar 1 stand kampioenschappen.

 

Het bestuur.

Reacties zijn gesloten.