Dagelijks archief: 17 augustus 2018

Mededeling wk 33

Geachte leden,

Het bestuur heeft jongstleden dinsdag 14 augustus overleg gevoerd met de voorzitters van de Afdelingen 8 en 9. Wij hebben met name gesproken over de Sector vluchten met de jonge duiven 2018 en een blik vooruit geworpen op 2019 om de huidige gang van zaken te voorkomen.

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat in Afdeling 7 het vliegprogramma dat op onze site staat met de jonge duiven wordt uitgevoerd. J35 vanuit Nanteuil en J37 vanuit Melun. De extra vlucht J36 vanuit Troyes telt niet voor onze afdelingskampioenschappen en wordt in enkele inkorfcentra, die wij nog moeten benaderen, ingemand. Aan de NPO hebben wij het verzoek gestuurd om de door ons in het voorjaar opgegeven vluchten voor de Nationale Kampioenschappen Jonge Duiven te handhaven omdat wij ons programma normaal hebben kunnen uitvoeren.

Hiervoor tellen vooralsnog dus de vluchten:

J30
J31
J32
J33
J34
J35
J37

Wij hebben ook gesproken met de Afdelingen 8 en 9 om de wedvlucht J35 vanuit Nanteuil van een grotere afstand te laten plaatsvinden, maar dat vinden wij met het oog op de belasting van de jonge duiven niet verantwoord. Daarbij telt mee dat wij nog niet weten welke vluchten definitief tellen voor de Nationale Kampioenschappen natuurlijk.

Wij rekenen op uw begrip.

Het bestuur.