Maandelijks archief: maart 2018

Seizoen 2018

Met dit weer nog niet echt goed voor te stellen, maar het nieuwe seizoen komt er over een paar weken weer aan.

De diverse pagina’s zijn of worden bijgewerkt. Zo zijn de vliegprogramma’s regio A en B-C te downloaden. Bij Compuclub zal dit waarschijnlijk ook deze week beschikbaar komen voor in Autokon en de klokken.

Ook zijn de diverse formulieren al te downloaden. Denk dan nu vooral aan Inschrijfformulier jaarling ver..doc 2018. LET OP! aangepaste versie.

Ook het formulier speelt niet op zondag 2018 kan gedownload worden.

Nieuw dit jaar is een formulier voor Opgave diverse aan Compuclub. Dit liep de laatste jaren niet lekker en we proberen het nu beter te doen.

Ook dient het formulier Inentingsverklaring-vereniging-2018 weer ingestuurd te worden. Deze dient uiterlijk 5 april binnen te zijn. Dit geld ook voor de hoklijsten!

Gouden speld

Onze penningmeester Aaldert van Amerongen is vrijdag 2 maar door NPO penningmeester Ton Geitenbeek wegens zijn grote verdienste voor de Nederlandse duivensport onderscheiden met de Gouden speld van verdienste.

Vergadering 02-03-2018

Vrijdag 2 maart is de afdelingsledenvergadering gehouden in Asperen.

Hier vind u wat punten die hier besproken zijn.
Helaas waren er maar 28 van de 49 verenigingen aanwezig (33 stemmen). Het weer en verschillende ziekte werkte deze keer zeker niet mee.

Het financieel verslag en de begroting zijn aangenomen met wel de opmerking erbij om nog eens goed naar de kosten te kijken en vluchten op zelfde dag geen verschil in prijs.

Het voorstel om alleen de vluchten te tellen voor de afdelingskampioenschappen die gelijk gelost zijn op 1 losplaats is met 23 stemmen voor aangenomen. (1 tegen, 9 onthoudingen).
Voor de regiokampioenschappen blijven wel alle vluchten tellen.

Het voorstel om een ochtendlossingskampioenschap over de ZLU vluchten Agen, Barcelona, Barbonnen en de afdelingsvlucht Orange te houden is met 29 stemmen voor en 4 onthoudingen ook aangenomen.
De punten komen uit een te maken afdelingsuitslag.

Jeroen van Rooij en Evert Kampert (sr) zijn gekozen als bestuurslid, tevens is Herman Bouwmeester herkozen.

 

Kampioenenhuldiging

Hieronder vind u wat foto’s van de kampioenenhuldiging.

 

Jeugd keizergeneraal

afdeling 7 Kampioenenboekje 2017