Maandelijks archief: januari 2018

Feestavond 27-01-2018

Klik op het plaatje voor het programma van de kampioenenhuldiging. Dit is de indeling zoals wij deze proberen aan te houden. De zaal is open vanaf 14.30.

Als het goed is hebben alle kampioenen, 1e prijswinnaars en andere prijswinnaars een uitnodiging via de email ontvangen (en indien niet bekend per post). Let op dit is op het adres zoals deze bij de NPO in de administratie/UDP staat. Mocht u bij de kampioenen horen en geen mail ontvangen hebben controleer dan eventueel even uw spam en/of ongewenste mail ook even.

Verder zijn alle leden kampioen of niet, convoyeurs, chauffeurs en iedereen die afdeling 7 een warm hart toedraagt en de kampioenenhuldiging wil bijwonen van harte welkom.

Jeugd keizergeneraal

afdeling 7 Kampioenenboekje 2017

Bestuur

Geachte leden,
 
Langs deze weg informeren wij u omtrent het uit het bestuur treden van de heer Cees Galjé.
Het afgelopen seizoen 2017 heeft een enorme wissel getrokken op alle leden van ons bestuur, waarbij u dient te weten dat onze persoonlijke verhoudingen altijd uitstekend zijn geweest en gebleven.
De aanleiding van de spanning was de invulling van diverse commissies en dat zal u allen bekend zijn.
Uiteindelijk heeft een verschil van inzicht tussen korte- en lange termijn visie de heer Galjé doen besluiten zich per einde december 2017 uit het bestuur terug te trekken.
Wij zijn Cees dankbaar voor zijn inzet en bijdrage de afgelopen drie jaar om te komen waar we nu zijn en zullen op korte termijn in klein comité een passend afscheid organiseren.
 
Namens het Bestuur Afd. 7 Midden Nederland,

J.J. van der Veer

Data

Geachte leden,

Buiten dat onze feestavond/kampioenenhuldig op 27 januari er al snel aankomt komt ook onze ledenvergadering al weer dichtbij.

Deze ledenvergadering staat gepland op vrijdag 2 maart in Asperen.

Voorstellen kunt u indienen t/m 28 januari. De stukken zullen dan in de week hierop verstuurd worden naar de verenigingen. Hou hier dus rekening mee.