Maandelijks archief: april 2015

Nationaal inkorfcentrum 2015

Voor het aanvragen van een nationaal inkorfcentrum kunt u hier de formulieren downloaden.

Wij zullen wel kijken of er afgelopen jaren voldoende deelname was in uw vereniging om deze toe te wijzen.

Er moeten minimaal 7 deelnemers op iedere vlucht zijn. Niet alle vluchten hoeven te worden aangevraagd. Dit kan ook b.v. alleen voor de jonge duiven en/of de dagfondvlucht.

De machtigingen moeten op papier worden ingediend en ondertekend. Deze eventueel inscannen is geen probleem, maar ze moeten volledig zijn en ondertekend.
Dit is nodig voor het incasseren van de gelden. NPO geeft aan dat het rekeningnummer waar gebruik van wordt gemaakt het nummer moet zijn van de incasso dat ook gebruikt wordt voor de ringen. In het verleden hebben andere rekeningnummers voor problemen gezorgd.

De aanvraagformulieren dienen uiterlijk 4 mei ingeleverd te zijn.

Adres voor insturen:
H. Bouwmeester
Molenstraat 7
4233 EP Ameide
duiven@hbouwmeester.eu

AANVRAAGFORMULIER NAT INK 2015 MACHTIGING2015

LET OP! beide formulieren volledig invullen!

Als uw eigen vereniging als nationaal inkorfcentrum fungeert moet u daar inkorven!

Vrachtbrief

Dit jaar zijn we gestart met een digitale vrachtbrief in Winver. Deze digitale vrachtbrief wordt gelijk aangemaakt en ingestuurd met het insturen van het D-bestand.

Belangrijk is dat ook het aantal vrachtduiven per liefhebber wordt ingevoerd of indien deze liefhebber ook concoursduiven mee heeft het totaal aantal duiven van deze liefhebber aanpassen. vrachtbr4

Dit moet gebeuren onder inkorflijsten. Hier staat op niveau 1-2-3-4 enz. het aantal concoursduiven aangegeven. Dit is ingelezen uit de klok of overgenomen van de handmatige inkorflijst.

Door nu op de pen te drukken naast de plus en de min komt er een ander scherm voor de geselecteerde liefhebber. Hier kan het totaal aantal duiven van deze liefhebber worden aangepast. Het verschil van de concoursduiven en het totaal aantal zijn de vrachtduiven. Dit wordt dan automatisch doorgerekend.

Mocht e.e.a. nog niet lukken dan kan de vrachtbrief van vorig jaar tijdelijk nog worden gebruikt om b.v. wel op tijd de duiven te kunnen aanvoeren. Bij het aanleveren van de duiven moeten altijd 2 uitdraaien van de vrachtbrief per vereniging worden ingeleverd. 1 vrachtbrief gaat met de auto mee en 1 exemplaar moet naar de regiopenningmeester. Dus ook als de digitale vrachtbrief is ingestuurd moet hiervan ook 2 stuks op papier worden ingeleverd met het aanvoeren van de duiven.

De vrachtbrieven die gebruikt worden moeten de uitdraai van de digitale vrachtbrief zijn of de oude vrachtbrief van 2014 van afdeling 7. Eigen vrachtbrieven mogen niet worden gebruikt.

Voor de uitleg van de digitale vrachtbrief zie hier. Digitale vrachtbief 2015

 

 

NIEUWE lossingscommissie.

Zoals bekend is er voor 2015 een nieuwe samenstelling van de lossingscommissie. Ook deze nieuwe leden  willen u- net als in de voorbije jaren – zo goed mogelijk gaan informeren over evt. belangrijke  ontwikkelingen rond het vervoer, maar u ook zo open als maar enigszins mogelijk is op de hoogte houden op de dag van lossing.

namens de cie,  wordt u allen al vast een succesvol vliegseizoen toegewenst